O LE OLIOLI I LE FA'AVAE O LA'U FAAMALAMA LOLOLI GA'IA & FAIGA I SE PANTOM TRAFFIC TICKET

a_030721splmazdamxthirty06

E te ola ma e te aoao, o le mea lea latou te fai mai ai.

Ia, o nisi taimi e te aʻoaʻoina ai.O isi taimi e te faʻamaʻaʻa tele e aʻoaʻo, o se tasi lea o mafuaʻaga na ou taumafai ai e toe faʻaleleia le faʻamalama o le itu o le avetaavale i luga o le matou pikiapu.

E le'i galue sa'o mo ni nai tausaga ae na ona ta'ai ma tapuni.Ona pau ai lea i lalo i le faitotoa.E leai se tele o lipine o le a taofia.Ae o lona uiga na matou aveina ma se faamalama matala.Leai se mea tele i le tau lelei.O le isi fefaʻatauaʻiga atoa i le timu.Na agi mai timuga ma i luga o le alatele tele loli e le na o le pisia o lau taavale, ae latou te pisia oe.Talu ai na malepe foi le ea malulu, o le ave taavale i le vevela o le taumafanafana na avea ma se faigata.

O lea na ou alu ai i luga ole initaneti e vaai pe i ai se mea e uiga i le toe faaleleia o se loli 1999.O se mea ofoofogia sa i ai.Sa tele vitio ma e foliga mai e le o se mea tele.Seia ou amata.

O le pito i totonu o le faitotoʻa e faʻapipiʻiina e lima sikulima, lua e mafai ona aveese e ala i le faʻaaogaina o le Phillips head screwdriver.O le isi tolu o se mea e taʻua o T-25s, ou te manatu.Latou te mana'omia se sikuli fa'apitoa e ono itu.Sa ou manatu ua ou laki ona sa ia te a'u lava nisi o nei sikuli fa'apitoa mai la'u galuega toe lipea leaga mulimuli.

O lea la, e le o malamalama lava pe aisea e le mafai ai e le kamupani ona faʻaogaina ia lava sikulima mo mea uma, na ou aveese uma ma faʻasalalau ma le faʻaeteete i luga o le laupapa fola o le loli ina ia faigofie ai ona leiloa.

O lo'o ola pea le fa'ailoga o le faitoto'a ona e te mana'omia se mea faigaluega fa'apitoa e aveese ai le kesi (o le igoa moni) e lia'i ese ai le fa'amalama.Ina ua uma le isi suʻesuʻega vave i luga o le initaneti na ou maua ai se tama na fai mai e mafai ona e faʻaogaina tui isu nila o lea na ou sefe ai ni nai tupe iina.

Sa ou toe laki ona sa tele a'u paga o nei mea.Ou te faʻatau se paga ma a oʻo i le taimi e faʻaaoga ai, ua mou atu i le fogafale i lalo.E iu lava ina aliali uma ae e le mafai lava pe a ou manaʻomia o lea ou te faʻatau pea se isi paga.

Ina ua uma se tauiviga malosi, na sau le uila i lo'u lima ma, oka se fiafia, o loo pipii pea le vaipuna ma sauni e toe tuu i luga, pe afai ou te toe faaleleia le faamalama.Ae aua le faitauina au moa se'i fofoa, fai mai.

Ua pe le laulau ae o lo'o pipi'i pea i le 'au o le faitoto'a i fafo e se la'au mai le pito i totonu e tatala ai le faitoto'a.Nai lo le aveese ma le faaeteete, sa ou faaseseina ma gau se vaega mai le au totonu.Ona sau ai lea o le tootoo mai le au o le faitotoa i fafo.Ou te tuu faatasi ma isi mea i luga o le fola.

E LE'I FAUSIA ROMA I SE ASO
Na ou aveesea le faʻamalama faʻamalama o lenei mea uamea ma ituaiga uma o tulimanu ma se mea e foliga leaga.Ina ua mavae ni nai aso sa mafai ona ou faatauina se fasipepa mo le au o le faitotoa i totonu faapea foi ma se pulelaa faamalama fou.

Ia, e leʻi fausia Roma i se aso ma ou te leʻi faʻapipiʻiina foi se mea vave.I le taimi nei ua atoa le vaiaso i totonu o lenei poloketi ma moomoo maimau pe a na ona alu ese.Ae o le taimi nei e le gata o le faamalama o loʻo i lalo tumau ae a e ave taavale e tatau ona e tatalaina le faitotoa e ala i le aapa atu i fafo mo le au.

Ia, o nisi taimi e tatau ona e talepe i lalo e fausia ai, sa ou fai ifo ia te au lava.I le talepeina o mea uma sa i ai, sa ou taumafai e toe fausia.

A maeʻa le tele o taumafaiga, o le faʻamalama o loʻo i luga ma faʻapipiʻi.Pau lava le mea ou te manaʻomia i le taimi nei o le tasi uʻamea e foliga mai ua ou leiloa.Ua sauni fo'i le laulau o le faitoto'a e toe fo'i i luga - pe a fai o lo'o ia te a'u fa'ailoga uma.

FEAGAIGA I TICKET FEAGAIGA FA'AVAE

Ae o lea ua ou pisi i se isi galuega faatino.E tatau ona ou faatalitonuina le aai o Chicago ou te le'i paka faasolitulafono ia Aukuso 11 aua e le o i ai a'u po o la'u taavale.Talu ai e sese a latou laisene i luga o le pepa, ou te le mautinoa pe na faapefea ona latou maua loʻu igoa.O le mea moni, ina ua ou taumafai e faʻasaʻo mea i luga o la latou upega tafaʻilagi faʻapitoa, na musu e talitonu o loʻu igoa mulimuli o Spiers.

E tatau ona avea lenei mea ma se mea manaia tele.O le mea sili e faigofie ai le faitotoa pe a faʻatusatusa.

E masani lava o se mea, latou te fai mai ai.


Taimi meli: Nov-11-2021
-->